Setari Cookie-uri

Motivul pentru care fiica Andreei Marin nu este activă pe rețelele de socialializare: A fost ideea ei sută la sută...

Andreea Marin se mândrește cu fiica ei, Violeta, care este o adolescentă frumoasă, dar și foarte ocupată. Prezentatoarea tv a explicat de ce fiica ei nu este atât de activă pe rețelele sociale.

Andreea Marin este tare mândră de fiica sa, Violeta. În luna decembrie a anului trecut, fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr. a împlinit 15 ani și este o adolescentă frumoasă, cu multe preocupări care o ajută să se dezvolte sănătos.

Deși are cont de Instagram, acolo unde o urmăresc 20.000 de internauți, Violeta nu este atât de prezentă pe social media, pe cât și-ar dori urmăritorii ei. Andreea Marin a fost cea care a dezvăluit motivul pentru care fiica sa refuză să își expună viața pe rețelele sociale.

Ana Violeta Bănică studiază la un liceu privat, cu profil în engleză, acolo unde învață foarte mult. Pe lângă școală, adolescenta face și voluntariat și ajută alți tineri de vârsta ei.

„Violeta este vizibilă foarte puțin pe rețelele de socializare, pentru că are foarte mult de învățat, așa că rar postează, când consideră că e cu adevărat ceva important. Uite, de curând posta despre voluntariatul ei la Teen Challenge, o organizație care se ocupă de tinerii ce cad pradă viciilor precum drogurile, alcoolul, țigările”, a explicat Andreea Marin, pentru playtech.ro.

Citește și:

Violeta este cea care și-a dorit să facă voluntariat într-o astfel de organizație și își dedică timp și energie pentru a le fi alături tinerilor care se confruntă cu dependențe.

„A trăit o experiență foarte interesantă acolo și o trăiește în continuare, merge în fiecare săptămână și are foarte multe de învățat. Eu cred că ar trebui să îi punem pe copiii noștri față în față cu pericolele acestor zile, dar explicate pe înțelesul lor. Violeta predă, le învață foarte multe lucruri pe care ea le știe pe fetele din centru. A fost ideea ei sută la sută și mă bucur”, a mai menționat prezentatoarea tv.

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.