Setari Cookie-uri

Reacția lui Silviu Prigoană după ce Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit religios într-o biserică din Ucraina

Silviu Prigoană a avut o primă reacție după ce fosta sa soție, Adriana Bahmuțeanu, s-a căsătorit religios în Cernăuți, Ucraina.

Adriana Bahmuțeanu este mai fericită ca niciodată alături de partenerul ei, George Restivan. După un mariaj tumultos, presărat cu numeroase divorțuri și împăcări, vedeta și-a găsit în sfârșit bărbatul cu care poate trăi o poveste de iubire liniștită, așa cum merită.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit religios într-un cadru special, într-o biserică din Ucraina, din zona Cernăuți. Deși a menționat că anulează nunta, ea, iubitul ei și nașii care i-au fost alături au mers în mare secret în Ucraina, acolo unde au făcut pasul cel mare într-o biserică românească.

Veștile bune au ajuns și la Silviu Prigoană, fostul ei soț, care a reacționat după ce a auzit de căsătoria Adrianei Bahmuțeanu. Omul de afaceri nu a dorit să ofere detalii și s-a abținut de la orice declarație vizavi de mama copiilor săi.

Citește și:

„Viața personală a mamei copiilor mei este protejată de către Constituție. În consecință, no coment!”, a spus Silviu Prigoană pentru Impact.ro.

Adriana Bahmuțeanu este fericită alături de George Restivan

Adriana Bahmuțeanu este mai fericită ca niciodată alături de iubitul ei. Ea le-a mulțumit nașilor care le-au fost alături în cea mai frumoasă zi din viața lor.

Vedeta a vorbit pe rețelele sociale despre alegerea de a se cununa într-o biserică românească din Ucraina, chiar dacă este o țară în care războiul este în continuare existent.

„Ce-a unit Dumnezeu omul să nu despartă! Suntem fericiți și bucuroși că ne-am îndeplinit visul de a ne cununa religios la o mănăstire istorică, acolo unde să fim doar noi și Dumnezeu și să primim binecuvântarea divină pentru căsătoria noastră!

Citește și:

Am ales Mănăstirea Bănceni din Ținutul Hertei, Bucovina de Nord, pământ românesc, acolo unde, în ciuda prigoanei asupra preoților și a credincioșilor, divinul, ortodoxia românească și credință sunt vii în sufletele oamenilor!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe pagina sa de Facebook.

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.