Setari Cookie-uri

Dinu Maxer l-a sunat pe Cătălin Măruță, nemulțumit de răspunsul fostei sale soții: Deea a fost păcălită la emisiunea lui

Dinu Maxer a fost deranjat de acuzațiile pe care fosta sa soție, Deea Maxer, le-a făcut în emisiunea lui Cătălin Măruță. Artistul l-a sunat pe prezentatorul tv și l-a tras la răspundere.

Dinu Maxer a fost surprins de declarațiile pe care fosta sa soție, Deea Maxer, le-a făcut în emisiunea lui Cătălin Măruță. Prezentatoru tv a întrebat-o pe artistă despre motivele divorțului, dar și căsnicia ei cu Dinu Maxer.

Deea Maxer a acceptat provocarea "Sosurile picante" și a făcut declarații care au ajuns și la urechiile lui Dinu Maxer. Vedeta a mărturisit că tatăl copiilor ei este un om violent verbal și că nu se iubește pe sine. Deranjat de aceste afirmații, Dinu Maxer consideră că fosta sa soție a fost păcălită și manipulată de către Măruță.

„Deea a fost păcălită la emisiunea lui Măruță. Eu consider că a intrat într-un joc al răspunsurilor forțate, astfel încât nu e o declarație venită din partea ei. A fost o conjunctură, iar ea a căzut în plasă… De pildă, dacă mă pui să-ți spun un defect al Deei, pentru că asta i s-a întâmplat ei, iar tu-l pui în contextul despărțirii, aceasta e o manipulare”, a declarat Dinu Maxer, pentru cancan.ro.

Citește și:

Artistul l-a sunat pe Măruță și l-a tras la răspundere pentru felul în care a decurs emisiunea sa.

„Am vorbit după cu Cătălin. A zis ca nu asta i-a fost intenția. Eu atât pot spune, nu aceasta e imaginea mea reală”, a susținut artistul, pentru sursa citată mai sus.

Dinu și Deea Maxer, relație strict profesională după divorț

După divorțul care a surprins pe toată lumea, atât Dinu, cât și Deea Maxer și-au refăcut repede viața sentimentală. Acum cei doi au o relație strict profesională și încearcă să își împartă timpul cât mai bine pentru a petrece timp cu ambii copii pe care îi au împreună.

„Eu și Deea ne știm fiecare programul celuilalt și facem în așa fel încât să petrecem timp egal cu copiii. Nu am ce să-i reproșez. Zilele acestea am avut job împreună, chiar de Ziua Copilului, la Orșova. A cântat și Andreas, a urcat și el pe scenă”, a mai spus artistul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.