Setari Cookie-uri

Iulia Vantur, revedere emoționantă cu mama sa. Vedeta s-a întors din India pentru a fi alături de cea mai dragă persoană a ei

Iulia Vântur s-a întâlnit cu mama ei pe aeroportul din Istanbul, acolo unde a surprins-o cu un buchet superb de flori, dar și cu multe îmbrățișări.

Cu toate că este plecată de mai bine de 10 ani din România, Iulia Vântur a reușit să își mențină strâns legătura cu familia, în special cu mama sa. După mai multe luni în care au stat separate, Iulia Vântur s-a întâlnit recent cu mama sa la aeroportul din Istanbul, iar momentul a fost unul extrem de emoționant.

Iulia Vântur a ales să își înceapă o nouă viață în India, acolo unde l-a întâlnit pe Salman Khan, cu care a început o relație amoroasă. Cu o carieră de succes în lumea modei și a televiziunii în țara sa natală, Iulia a făcut o schimbare radicală, alegând să pășească pe un nou drum la Bollywood și să construiască o nouă viață.

Iulia a așteptat-o pe mama sa la aeroportul din Istanbul cu multă bucurie și emoție. Cu flori și baloane în formă de inimă, vedeta i-a oferit multe îmbrățișări călduroase mamei sale. Momentul a fost atât de special pentru Iulia Vântur, încât a dorit să îl împărtășească cu fanii săi, rugând o prietenă să înregistreze întâlnirea lor.

Citește și:

Până în prezent, Iulia a fost discretă cu privire la viața sa personală și la relația cu Salman Khan, preferând să mențină aceste detalii departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, reîntâlnirea emoționantă cu mama sa a fost o excepție, pe care a ales să o împărtășească cu fanii și prietenii săi virtuali.

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.