Setari Cookie-uri

Cătălin Bordea, despre mutarea fostei sale soții cu Spike: Mai bine m-ar interesa Sofia Vicoveanca cu Uzzi...

Cătălin Bordea a reacționat după aflarea veștii că Livia, fosta sa soție, s-a mutat deja cu Spike, fostul lui bun prieten.

Cătălin Bordea trece printr-o perioadă în care încearcă să se distanțeze de trecut și de relația sa anterioară cu Livia. După o poveste de iubire de 11 ani, Cătălin Bordea s-a confruntat cu un moment dificil atunci când Livia a fost surprinsă într-o ipostază tandră alături de un prieten apropiat, Spike, după divorț.

Potrivit CANCAN.RO, Livia și Spike au trecut la nivelul următor al relației și s-au mutat deja împreună. Cu toate acestea, Cătălin Bordea a devenit indiferent față de astfel de informații și a dezvăluit că nu îl interesează nimic din ceea ce face fosta sa parteneră de viață.

„Mai tare m-ar interesa dacă se muta Sofia Vicoveanca cu Uzzi”, a declarat acesta, cu ironie, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

În ceea ce privește mașina pe care i-o luase cadou fostei sale soții, Cătălin Bordea a decis să o recupereze și să o conducă el însuși.

Citește și:

„I-o lăsasem ei și o plăteam eu, ca un gest de bun simț. Însă după ultimele știri mi-am luat mașina înapoi. Acum o conduc eu. Mașina e absolut fantastică”, a declarat Cătălin Bordea, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.