Setari Cookie-uri

Cătălin Bordea, primele declarații după divorț: Mi-am pierdut soția, dar...

Cătălin Bordea și Livia au divorțat după o poveste de dragoste ce a ținut mai bine de 11 ani. Deși nu și-a dorit să ajungă în acest punct al vieții sale, juratul de la IUmor a divorțat la notar de cea care i-a fost soție.

Vestea că Livia și Cătălin Bordea divorțează a șocat pe toată lumea. După 11 ani de relație, juratul de la IUmor și partenera lui de viață au luat-o pe drumuri separate, aceasta fiind dorința Liviei.

Abia întors de la America Express, acolo unde a fost câștigător, Cătălin Bordea s-a confruntat cu probleme mari în căsnicie, iar, din păcate, separarea nu a mai putut fi evitată. Chiar dacă nu și-a imaginat vreodată că va ajunge în acet punct al vieții sale, Cătălin Bordea i-a acordat divorțul Liviei, iar căsnicia lor s-a încheiat de comun acord la notar.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”, a fost mesajul transmis de Cătălin Bordea, pe Instagram.

Citește și:

Timpul trece și vindecă rănile, însă Cătălin Bordea este în continuare cu gândul la căsnicia lui. Pentru cancan.ro, actorul a mărturisit că în această perioadă se focusează pe cariera profesională. Totuși, el așteaptă vacanța, atunci când are de gând să evadeze departe de agitația Capitalei.

„E destul de greu să îmi fac planuri de vacanță acum și cam orice fel de planuri la nivel personal.

Mă focusez pe latura profesională unde lucrurile merg foarte bine, iar după ce termin filmările la iUmor probabil voi evada o săptămână departe de București. Mă concentrez pe mine să fiu ok. Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez”, a declarat Cătălin Bordea în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Mai mult, cu toate că are inima frântă, Cătălin Bordea a mărturisit că mai crede în continuarea în instituția căsătoriei.

Citește și:

„Cred, mie chiar mi-a plăcut să fiu căsătorit”, a completat actorul, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.