Setari Cookie-uri

Andreea Bănică, alarmată de tratamentul fiicei sale la școala privată: Remarcile sunt deranjante...

Cântăreața ia atitudine împotriva unor comentarii nepotrivite la adresa fiicei sale, Sofia, care învață la o școală privată.

Andreea Bănică, cunoscuta cântăreață și mamă a doi copii, a făcut publice preocupările sale cu privire la situația neplăcută prin care trece fiica sa, Sofia, în vârstă de 14 ani, la școala privată din București unde învață. Adolescenta, care a trecut cu succes de Evaluarea Națională, este acum în clasa a IX-a și se confruntă cu comentarii cel puțin inadecvate la adresa sa.

„Nu îmi place când i se atrage atenția și i se spune că este frumoasă și poate că nu vrea să învețe. Sunt niște răutăți care nu au loc, nu au locul lor în ziua de astăzi. Suntem la o școală privată și ar trebui să fie tratată ca o fetiță normală, a unui om normal, nu ca fetița mea”, a explicat Andreea Bănică într-un interviu pentru Antena Stars.

Citește și:

Vedeta a subliniat că, deși fiica sa a primit astfel de comentarii, aceasta a fost întotdeauna un elev silitor și a obținut mereu note bune. Sofia a avut medii peste 9,50 în fiecare an, iar Andreea Bănică a ținut să evidențieze că merită să fie tratată cu normalitate, indiferent de celebritatea mamei sale.

„Sunt deranjante remarcile acestea, dar le mai las puțin așa… Făceau aluzie la faptul că este frumoasă și nu trebuie să învețe sau nu vrea să învețe. Deși Sofia are note bune, a învățat tot timpul bine, a terminat cu medii peste 9,50 în fiecare an, din clasa I, până în clasa a VIII-a. Este un copil silitor, eu nu am stat și nu am făcut niciodată lecțiile cu ea. Merită să fie tratată normal”, a adăugat artista.

Andreea Bănică a mai declarat că ia în considerare să ia legătura cu liceul privat unde învață Sofia și să discute despre această problemă. Până atunci, ea continuă să-și susțină fiica și să încurajeze respectul și normalitatea în mediul școlar.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.