Setari Cookie-uri

Sotul ei a inselat-o, apoi i-a spus ca este infidel din vina ei. Ce a facut femeia? GENIAL

Cand a aflat ca sotia lui stie ca o insala, acest barbat a dat vina tot pe ea. Apoi sotia a facut asta si este cel mai bun lucru pe care l-a facut vreodata!

"Draga sotie,

Iti scriu aceste randuri pentru a iti spune ca te parasesc pentru totdeauna. Am fost un sot foarte bun pentru tine pentru sapte ani, iar tu nu ai apreciat asta. Ultimele doua saptamani au fost ca un iad pentru mine… Seful tau m-a sunat sa imi spuna ca astazi ti-ai dat demisia; asta a fost picatura care a umplut paharul. Saptamana trecuta, ai venit acasa si nici macar nu ai observat ca m-am tuns diferit, ca am gatit mancarea ta preferata si ca mi-am cumparat o pereche noua de boxeri din matase. Ai terminat de mancat in doua minute, apoi te-ai dus direct la somn. Nu imi mai spui nici macar ca ma iubesti; nu vrei sa mai faci sex cu mine si nici nu ma mai consideri sotul tau. Fie ma inseli, fie nu ma mai iubesti absolut deloc. In orice caz, eu te parasesc.


Viitorul tau fost sot.


P.S.: Nu incerca sa ma gasesti. Eu si SORA TA ne mutam din oras si vrem sa incepem o viata noua IMPREUNA. Sa fii fericita!
"

Citește și:

Scrisoarea femeii nu a intarziat sa apara:

Draga viitor fost sot,


Nimic nu m-a facut mai fericita decat sa primesc aceasta scrisoare a ta. Este adevarat, am fost casatoriti timp de sapte ani, iar acestia au fost ca un calvar pentru mine. AM OBSERVAT ca te-ai tuns saptamana trecuta, dar primul lucru care mi-a venit in minte a fost <<Aratu ca o fetita!>>. Din moment ce mama mea m-a crescut bine si m-a invatat sa nu spun nimic daca nu pot spune ceva dragut, mi-am tinut parerea pentru mine. Si cand mi-ai gatit cina preferata, probabil ca m-ai confundat cu SORA MEA deoarece eu nu mai mananc carne de porc de mai bine de sapte ani. Legat de acei boxeri din matase de care mentionezi: am vazut ca eticheta cu pretul de 49,99 de dolari era inca agatata pe ei si m-am rugat sa fie doar o coincidenta… sora mea tocmai ce imi ceruse 50 de dolari in acea dimineata.

Citește și:


Dupa tot ce s-a intamplat, eu tot te iubeam si credeam ca vom reusi sa o scoatem la capat si sa ne rezolvam problemele in casnicie. Asa ca, atunci cand am castigat la lotto 10 m ilioane de dolari, mi-am dat demisia si am cumaprat doua bilete pentru noi in Jamaica… dar cand am ajuns acasa, tu erai deja plecat… Totul se intampla cu un motiv.


Sper sa ai parte de o viata frumoasa, fix asa cum o meriti. Avocatul mi-a spus ca scrisoarea pe care mi-ai trimis-o este o dovada puternica in procesul divortului si ma asigura ca nu vei primi nici un banut de la mine. Asa ca ai grija de tine.


Fosta ta sotie, bogata in draci si LIBERA.


P.S. Nu stiu daca ti-am spus asta vreodata, dar sora mea Carla a fost nascuta Carl. Sper ca nu va fi o problema pentru tine.
"

sursa material: hrtwarming.com

foto prima pagina: imbratisare, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.