Setari Cookie-uri

Ce se intampla daca bei doar apa timp de 30 de zile

Iata ce se poate intampla daca bei doar apa timp de 30 de zile, fara a-ti schimba dieta sau rutina exercitiilor fizice.

Trupul uman – fiecare molecula, celula, tesut, organ – are nevoie de apa pentru a fi sanatos. Apa furnizeaza sanatatea si o mentine, asa ca, sa bei doar apa timp de 30 de zile, nu poate fi decat benefic.

Avand in vedere cat de comuna e apa in viata noastra, ai sa fii uimita cat de multe beneficii, pe care nici nu le banuiai, iti poate aduce. Pentru multi, ce-i drept, sa adopte un regim de viata in care apa este singura bautura pe care o consuma poate fi destul de dificil. Fara sucuri, fara ceaiuri, fara niciun strop de alcool. Nici macar prosecco. Iata ce se poate intampla daca bei doar apa timp de 30 de zile, fara a-ti schimba dieta sau rutina exercitiilor fizice.

Daca bei doar apa timp de 30 de zile…

Creativitatea si performanta ta vor creste

Cand bei doar apa timp de 30 de zile, creierul tau incepe sa reactioneze mai repede, potrivit revistei Frontiers in Human Neuroscience. Din moment ce creierul are nevoie de o cantitate impresionanta de oxigen pentru a functiona cat mai eficient, iar apa este una dintre cele mai importante surse de oxigen, este evident de ce un astfel de regim de viata bazat pe apa iti imbunatateste activitatea cerebrala.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: science photo, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.