Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu, scandal de proporții cu o clientă nemulțumită:Am dat-o afară pe una...

Bianca Drăgușanu tună și fulgeră după ce la atelierul ei s-a prezentat o clientă nemulțumită de creația vestimetară pe care diva i-a creat-o. Conflictul a degenerat, iar blondina a vrut să sune la 112.

Bianca Drăgușanu este foc și pară, după ce a întâmpinat o situație inedită chiar în atelierul său. Diva s-a confruntat cu o situație neașteptată și a fost pe punctul de a suna la 112. Din fericire, apele s-au calmat, însă blondina le-a povestit internauților toată pățania petrecută cu o zi înainte.

Bianca Drăguțanu deține de peste 10 ani un atelier cu haine, create după gustul ei, pentru evenimentele importante din viața fiecărei femei. Astfel, în toți acești ani, Bianca s-a mai confruntat cu persoane nemulțumite, însă de această dată lucrurile au degenerat.

Blondina a povestit cum, la atelierul său, a venit o clientă nemulțumită, alături de mama sa și a început să facă scandal. Tânăra își dorea un alt material pentru rochia pe care o visa pentru majorat, însă Bianca Drăgușanu i-a explicat că a respectat întocmai ceea ce scria pe contract.

Citește și:

„Mă duc la atelier și aș vrea să vă povestesc o întâmplare de ieri când am dat-o afară pe una care venise cu maică-sa și care a semnat pentru modelul pe care l-am stabilit împreună și a venit și mi-a spus cu totul altceva și s-a apucat de smiorcăit. După ce s-a apucat de smiorcăit, rochia era albă, impecabilă, frumoasă, superbă, făcută la comandă pentru ea, dar fata voia din latex corsetul. Eu i-am spus că nu lucrez latex, însă dacă vrea neapărat un corset sexy poate să se ducă în altă parte că eu nu lucrez latex. S-a apucat de plâns că rochia nu este cum vrea ea și și-a luat mâinile de pe fond de ten și mi le-a pus pe corsetul alb, care era impecabil”, le-a povestit Bianca fanilor ei de pe Instagram.

Enervată la culme de această situație, Bianca Drăgușanu s-a decis să sune la 112. Până la urmă, clienta a înțeles situația, asta datorită surorii Biancăi, care i-a explicat de unde a pornit toată acea neînțelegere.

Citește și:

„Și ea mi-a zis că nu mai vrea rochia că nu este din latex, deși eu am pus-o să semneze. Fetița asta răzgâiată care a venit cu maică-sa, care maică-sa îmi dădea mai multă dreptate mie, și am stabilit de la bun început că eu nu fac de latex așa ceva și care avea majorat.

A plâns foarte tare că ea voia corsetul din latex. Modelul era perfect doar că ea voia din latex și nu stabilisem asta. Am vrut să sun la 112. Am făcut o să înțeleagă până la urmă, bine nu eu, mai mult sora mea. Povestea s-a terminat bine, însă mai există și oameni care sunt nemulțumiți. Cunosc specimenele acestea de aceea le pun să semneze de la început modelul”, a mai spus iubita lui Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu își selectează clientela

Bianca Drăgușanu a decis să își selecteze clientela, pentru ca situații de acest fel să nu mai existe în atelierul său. Vedeta le-a vorbit internauților despre regulile pe care le are în magazin, iar dacă acestea nu sunt respectate, clienții sunt invitați de către Bianca să părăsească atelierul.

Citește și:

"Eu am dreptul să îmi selectez clientela atelierului. Dacă cineva intră la mine în atelier și este nepoliticos îi arăt frumos ușa. Nu contează cine ești, câți bani ai, cum arăți, ești binevenit la mine în atelier. Dar dacă ești nepoliticos și nu îți asumi lucrurile pe care le-am stabilit împreună de la bun început s-ar putea să vezi ușa cu mare viteză”, a încheiat ea.

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.