Setari Cookie-uri

MIhai Albu regretă că i-a lăsat numele fostei sale soții, Iulia Albu: Cu siguranță a avut și o strategie de a păstra numele...

Mihai Albu a făcut dezvăluiri despre fosta sa soție, Iulia Albu, la 10 ani de la divorț. Creatorul de modă regretă și acum că a fost de acord să îi lase numele fostei ale soții.

În cadrul emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, designerul Mihai Albu, în vârstă de 60 de ani, a vorbit deschis despre divorțul său de Iulia Albu și despre regretul pe care îl are în legătură cu decizia de a-i lăsa fostei soții numele de familie, la cererea acesteia.

Cei doi foști parteneri au pus capăt căsniciei lor în 2013, după ce au fost căsătoriți timp de un deceniu. Din căsnicia lor a rezultat o fiică, Mikaela, care locuiește cu Iulia Albu.

Mihai Albu a mărturisit că unul dintre cele mai mari regrete ale sale este acela că a fost de acord să îi lase numele fostei soții în urma divorțului. La momentul respectiv, a fost o negociere amiabilă, iar fiecare a cerut ceva de la celălalt. Iulia Albu și-a dorit păstrarea numelui său de familie, iar Mihai Albu a acceptat imediat.

Citește și:

„Îmi pare rău că i-am lăsat numele, că am fost de acord cu păstrarea numelui meu. A fost o negociere pe nume, am fost de acord fiecare cu ce am avut de cerut. S-a mers la notar, noi am divorțat amiabil. Nu cred că dacă nu îi dădeam numele, ar fi zis ceva. Mi l-a cerut și am fost de acord. Acum, indiferent ce face, după mine face lucruri aiurea. Are tot felul de articole rele, se ceartă, eu sunt pomenit acolo, pentru că a păstrat numele. La notar, toate negocierile au mers ok, dar acum realizez că un bărbat nu e bine să îi lase numele fostei soții, pentru că ea se va recăsători, deci, la ce îi folosește?!”, spune Mihai Albu, potrivit Click.

Un alt subiect delicat abordat în emisiunea moderată de Mihai Ghiță a fost relația lui Mihai Albu cu fiica lui, Mikaela. Designerul a mărturisit că își dorește să petreacă mai mult timp cu ea, dar că situația nu a fost întotdeauna ușoară.

Citește și:

„Eu nu aș fi păstrat numele ei, de ce ea mi l-a cerut? Acum nu se mai poate face nimic. Motivul a fost că vrea să aibă același nume ca fetița noastră. Cu siguranță a avut și o strategie de a păstra numele. Eram cunoscut și, bineînțeles, că i-a fost folosit. Motivul real pentru care am divorțat a fost că avea o găină, un an am stat cu ea și a fost prea mult. Glumesc! Atitudinea ei, încercatul ăsta de a ieși în evidență… Nu neapărat au fost certuri sau a treia persoană, pur și simplu nu ne-am mai înțeles. Viața mea ar fi fost diferită dacă nu mă căsătoream cu ea. Având în vedere că avem un copil pe care îl ador, nu regret că ne-am căsătorit”, a declarat Mihai Albu, în emisiunea de la KanalD.

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.