Setari Cookie-uri

Violeta Bănică trăiește fiorii primei iubiri! Cine este iubitul adolescentei de 16 ani?

Violeta Bănică iubește și este iubită, iar, pentru prima dată, adolescenta trăiește fiorii primei iubiri.

Violeta Bănică, în vârstă de 16 ani, îmbrățișează fiorii primei iubiri și a împărtășit bucuria sa și cu internauții. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr. pare să fi găsit dragostea alături de George, un tânăr pasionat de jurnalism și comunicare, alături de care a făcut publice primele imagini pe rețelele de socializare, marcând astfel o nouă etapă în viața sa personală.

George, care a urmat cursuri la "Școala de Media", este implicat în diverse proiecte importante alături de alți adolescenți pasionați de jurnalism și comunicare. Pe pagina sa de Instagram, Violeta a postat un videoclip alături de iubitul său, exprimându-și astfel sentimentele și fericirea pe care o trăiește în această relație. Mesajul simplu, dar profund, "Te iubesc!", reflectă intensitatea emoțiilor pe care tânăra le trăiește în această perioadă specială a vieții sale.

Citește și:

Andreea Marin, cunoscuta prezentatoare TV și mamă dedicată, și-a exprimat deschiderea și sprijinul față de fiica sa în legătură cu acest nou pas în viața sa. Într-un interviu pentru fanatik.ro, aceasta a mărturisit că este pregătită să susțină alegerile fiicei sale, cu precauție și grijă, așa cum orice părinte conștient ar face în aceste vremuri tumultoase.

„Are 16 ani și e normal la această vârstă să îi placă cineva, sunt deschisă. Cu precauții însă, așa cum gândește probabil orice părinte conștient și responsabil în aceste vremuri tulburi. Îmi place să o văd fericită și în siguranță”, a spus vedeta.

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.