Setari Cookie-uri

Monica Bârlădeanu, despre minunile pe care le-a trăit rugându-se la Dumnezeu: Lucrurile pe care nu le ierți, sunt poveri...

Monica Bârlădeanu are o conexiune puternică cu divinitatea, iar acest lucru a simtit-o atunci când vărul său a deschis ochii după ce i-a citit Psalmii.

Actrița Monica Bîrlădeanu a impresionat pe toată lumea cu povestea sa despre credință și spiritualitate. În ciuda faimei și a lumii agitate a industriei cinematografice, Monica își găsește liniștea și împlinirea în legătura sa profundă cu divinitatea.

Într-o postare recentă pe rețelele de socializare, Monica a dezvăluit că o parte esențială a rutinei sale zilnice este mersul la biserică în fiecare duminică dimineața. Pentru ea, această tradiție nu este doar o activitate religioasă, ci o conexiune profundă cu puterea divină. Frumoasa actriță este creștin-ortodoxă, la fel ca și partenerul ei, Valeriu Gheorghiță, iar cei doi împărtășesc aceeași rutină săptămânală de a merge la biserică.

Recent, Monica a povestit cum s-a rugat pentru a găsi un duhovnic, iar acesta s-a arătat imediat ce s-a rugat la moaștele Sfântului Nicolae.

Citește și:

„Ce faceți?, a întrebat-o preotul din biserică.

Reacția părintelui a fost promptă în momentul în care actrița a menționat că își caută un duhovnic: „Dacă așteptați puțin, mă duc să mă schimb și vă spovedesc!”

”Am început să plâng, nici nu ieșisem din biserică. Lucrurile pe care nu le ierți, sunt poveri pentru tine mai toată viața. Sunt lucruri care te apasă și în momentul în care conștiința e atât de încărcată și simți nevoia să o descarci. Eu, nemergând la biserică decât la ceremonii mondene, deși am 6 preoți în familie, iar la 18 ani aplicasem să îmi iau atestatul de profesoară de religie, așa de tare m-am îndepărtat de religie… Am simțit nevoia să mă spovedesc, lucru care mi se părea absolut înspăimântător, pentru că avusesem experiența cu vreo 20 de ani în urmă și dăduse cineva cu mine de pământ și era descurajant”, a povestit Monica Bîrlădeanu la Vorbește Lumea.

Citește și:

De asemenea, Monica a împărtășit o experiență emoționantă legată de vărul său, care a fost în comă după un accident rutier. Prin credința sa neclintită și rugăciunile constante, Monica a fost martora unei minuni, văzându-l pe vărul ei deschizându-și ochii în timp ce îi citea Psalmii.

”Verișorul meu a avut un accident de mașină, a fost transportat la București. Era în comă, în comă, în comă… Eu eram singura care puteam să merg la el, pentru că ai mei erau toți la Iași. Duhovnicul meu a spus «Te duci și îi citești Psalmi, o catismă pe zi (un capitol – n.r.)». Te duci la un om în comă, care nu are nevoie de mare lucru, nici nu știe că ești acolo. Și îi citesc. Veneam de multe ori de la filmări cu sclipici, cu tocuri și îi citeam. La terapie intensivă și dă-i cu cărticica. La Psalmul 35 a deschis ochii. Am înțepenit! Nu erau șanse să se întâmple asta. Mă uit la el, credeam că se uită prin mine, dar se uita chiar la mine”, a mai spus actrița.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.