Setari Cookie-uri

Fiul Patrizei Paglieri, afacere în domeniul Horeca, la doar 25 de ani! Cu ce se va ocupa Francisco Paglieri?

Francisco Paglieri este hotărât să dea lovitura în afaceri! Atras de domeniul Horeca, fiul celebrei Patrizia Paglieri își va deschide în curând un local, în zona Mogoșoaia.

Francisco Paglieri, fiul celebrei Patrizia Paglieri vrea să dea lovitura în afaceri. Astfel, la doar 25 de ani, tânărul vrea să intre în industria Horeca și vrea să își deschidă o cafenea. Iar pentru că mama lui este un susținător necondiționat, Francisco își dorește ca Patrizia să îi fie partener de afaceri.

"Mă atrage zona de gătit, dar nu mă atrage atât de mult încât să lucrez într-un restaurant. Îmi place zona HORECA, acum vreau să deschid o cafenea cu mama, dar nu pe partea de restaurante pentru că este o viață foarte complicată!

Urmează să deschidem cafeneaua în luna octombrie, am cumpărat o franciză. Deschidem în zona noastră, în Mogoșoaia, în zona de Nord, pentru că restaurantul e o viață foarte complicată, tot timpul trebuie să fii acolo, de luni până duminică.", a declarat fiul Patriziei, pentru click.ro.

Citește și:

Despre meseria de bucătar, fiul Patrizei spune că îi place, însă nu este pentru el. Cea mai mare dorință a sa este să își deschidă cafeneaua, care își așteaptă oaspeții în mai puțin de o lună.

"Îți dă o oarecare încredere, îți dă o oarecare împlinire faptul că faci ceva singur. Sincer, la restaurant nu mai vreau, am lucrat și e foarte greu să fii bucătar la restaurant. E o viață frumoasă, dar pe care eu nu o vreau.", a mai spus Francisco, potrivit sursei de mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.