Setari Cookie-uri

Ce i-a spus Edan Pițurcă mamei sale atunci când s-a întors de la Survivor? Vica Blochina, dezvăluiri despre primirea fiului său

Vica Blochina a dezvăluit cum a primit-o fiul său, Edan, după întoarcerea de la Survivor.

Vica Blochina a acordat primul interviu după întoarcerea din competiția Survivor, pentru Cătălin Măruță, la ProTV. Vedeta a vorbit despre provocările pe care le-a trăit la Survivor, dar mai ales cum a fost revederea cu fiul ei, Edan.

În primele zile de competiție, ochii Vicăi Blochina s-au umplut de lacrimi și a făcut o destăinuire care o apăsa pe suflet. Blondina a mărturisit că fiul ei nu a fost de acord cu plecarea sa la Survivor, drept pentru care el a refuzat să mai vorbească cu mama sa. Acum, însă, Edan, care a dorit să locuiască cu tatăl său, a întâmpinat-o călduros pe Vica Blochina și a felicitat-o pentru parcursul din Republica Dominicană.

„Zero șanse am avut, toată lumea râdea. Am plecat dolofană acolo, mă rostogoleam pe traseu. Cred că am slăbit 6 kilograme. Cu mâncarea, dacă nu câștigi, nu ți se dă. Patru zile consecutive am stat și am mâncat doar cocos. Eu nu sunt rea la foame”, a povestit Vica Blochina, în emisiunea lui Măruță.

Citește și:

Înainte de a pleca în concurs, Edan a rugat-o pe mama sa să nu stea în costum de baie în fața camerelor, iar Vica i-a promis întocmai, gândindu-se că și colegii fiului ei vor vedea emisiunea.

„Eu când i-am spus prima oară lui Edan că vreau să plec la Survivor, el știindu-mă pe mine cum sunt, a spus: «Mami, te rog frumos, nu te duci. Te rog, Survivor nu e pentru tine. Mami, te rog frumos, ai 47 de ani, unde te duci tu acolo?» El 16 face acum în mai. Zice: «Te rog să nu porți costum de baie». I-am zis că promit că nu o să port costum de baie. Era supărat pe mine că am plecat, dar am respectat regulile, fiind adolescent, îți dai seama că se uită și colegii lui”, a explicat Vica Blochina.

Edan Pițurcă a felicitat-o pe mama sa, care abia aștepta să îl ia în brațe.

Citește și:

„Normal că m-a felicitat! Mi-a spus: «Nu-mi vine să cred că ai putut să faci toate probele, ai fost, mami, cam înceată, dar foarte bună la finalizare». Pentru mine ăsta a fost cel mai important lucru, copilul meu spune că am fost bună pe probe”, a mai declarat ea în direct la Pro TV.

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.