Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan vrea să facă pace cu Reghecampf, chiar dacă sunt în continuare în proces! Noile declarații ale impresarei

Anamaria Prodan a făcut o serie de declarații despre fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, cu care se află în continuare în proces. Impresara vrea liniște și își dorește ca Reghecampf să vină să își viziteze fiul.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în continuare în plin proces, după ce antrenorul a dat-o în judecată pe fosta sa soție, solicitându-i să îi respecte viața privată. Următorul proces are loc pe 22 martie, însă Anamaria Prodan nu se mai gândește la asta. Impresara își dorește liniște pentru ea și pentru copiii ei și speră ca și fostul ei soț să fie în asentiment cu ea.

„Nu știu când este procesul. Eu și copiii ne dorim să terminăm circul din presă care nu face bine nimănui. I-am transmis lui Laurențiu de multă vreme că ne dorim liniște! A venit, zic eu, momentul să mergem frumos ca doi părinți mândri mai departe”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Impresara mai vrea ca Laurențiu Reghecampf să vină să se întâlnească cu băiatul pe care îl au împreună și să aibă o relație civilizată.

Citește și:

„E timpul să-și caute băiatul. Să-l ajute și să-i fie alături. Fiecare dintre noi e fericit în acest moment. Deci?!
Nu mai are rost răutatea sau avocații care sărăcesc fără milă familia noastră! Am spus și o mai zic! Familia asta minunată a noastră și copiii ăștia de vis nu merită acest circ. Vă mulțumesc!”, a mai dezvăluit vedeta, pentru sursa citată mai sus.

Anamaria Prodan este ferm convinsă că tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă între ea și antrenor a fost un circ, pe care trebuie să îl sfârșească cât mai curând posibil. Tot ea a mai spus că oricine greșește și că promovarea negativă de care au avut parte în urma divorțului nu le-a adus niciun beneficiu.

„Eu și copiii mei, în primul rând, nu mai suntem interesați de această promovare care ne-a făcut foarte mult rău! Îmi doresc foarte tare și eu, și Laurențiu jr, și Sarah, și Rebecca, și Luca, cu siguranță, să încheiem această căsnicie într-un mod măreț, așa cum am început-o. În primul rând, pentru copiii noștri, pentru noi, pentru că acest circ trebuie închis. Cred că dacă avem respect pentru copiii noștri și pentru noi, ca oameni, lăsând la o parte faptul că oricine, oricine de pe pământul asta greșește, repet, suntem oameni, nu computere, până și computerele se defectează, nu?" a mai adăugat Anamaria Prodan, care se află într-o nouă relație.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.