Setari Cookie-uri

Irina Columbeanu vine în România! Proprietarul azilului unde locuiește tatăl ei a găsit o soluție!

Irina Columbeanu este așteptată de tatăl ei cu nerăbdare să ajungă în România.

Cu puțin timp înainte de Sărbătorile Pascale, Irinel Columbeanu a primit o veste care i-a adus multă bucurie: fiica sa, Irinuca, a decis să vină în România pentru a-și vizita tatăl. Această vizită mult așteptată marchează prima lor întâlnire după șase ani, perioadă în care cei doi nu s-au văzut. Emoționat și fericit, fostul milionar așteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea, însă o întrebare rămâne: unde va locui Irinuca în timpul șederii sale, având în vedere că tatăl său se află într-un azil de bătrâni?

Irinel Columbeanu, măcinat de dorul fiicei sale, nu și-a ascuns niciodată suferința provocată de absența acesteia. În repetate rânduri, el și-a exprimat dorința de a o revedea, iar acum visul său este pe cale să devină realitate. Irinuca, care nu a mai venit în România din 2018, și-a anunțat intenția de a-și vizita tatăl la finalul lunii mai, aducând astfel un val de fericire în viața fostului afacerist.

Citește și:

Întrebarea care persistă este unde va locui Irinuca pe parcursul vizitei sale. Irinel Columbeanu se află de câteva luni bune într-un centru pentru vârstnici, iar cazarea fiicei sale într-un hotel ar putea fi o soluție, dar nu cea mai convenabilă. În acest context, Ion Cassian, directorul azilului și prieten vechi al lui Irinel, a oferit o soluție generoasă.

„Nu știu pe ce perioadă dorește Irinuca să stea în România, eu o invit să locuiască în casa mea, care e chiar în curtea azilului, pentru a fi aproape de tatăl ei. Depinde ce zice și ea, depinde cum dorește și Irinel să se organizeze. Și de Paște, pe Irinel l-am invitat, la noi, ca să mai schimbe atmosfera. Am stat cu toții la masă, am mâncat cozonaci, friptură de miel”, a declarat Ion Cassian, potrivit playtech.ro.

Citește și:

Irinel Columbeanu trăiește cu intensitate așteptarea revederii fiicei sale. În ultima perioadă, el a mărturisit în repetate rânduri că îi este dor de Irinuca și că își dorește mult să o vadă din nou. Din cauza problemelor de sănătate, medicii i-au interzis să călătorească în America, unde locuiește fiica sa, ceea ce face această vizită cu atât mai specială.

„Cu fiica mea vorbesc destul de des. Recent m-am auzit cu ea și mi-a cerut o procură pentru că îi trebuie pe la ambasadă, pentru pașaport, să vină în România. O să vină în țară pe 20 și ceva mai, luna care vine. Nu știu să îți zic data exactă. O aștept cu nerăbdare. Nu a mai venit în România din 2018, au trecut cinci ani de atunci”, a spus Irinel Columbeanu.

Citește și:

Kudika
17 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.