Setari Cookie-uri

Fosta soție a lui Cătălin Bordea, Livia, a publicat primul mesaj după divorț. Postarea a stârnit multe semne de întrebare

După aproape un an de la divorțul dureros de Livia Eftimie, comediantul Cătălin Bordea continuă să vorbească deschis despre suferința sa, în timp ce fosta lui soție a revenit în atenția publicului cu un mesaj enigmatic pe rețelele de socializare.

Cătălin Bordea și Livia Eftimie și-au oficializat relația în 2014, după doi ani de când se cunoscuseră. În 2019, au avut nunta religioasă, consolidându-și astfel legătura. Însă, în primăvara anului trecut, cuplul a decis să divorțeze după patru ani de căsnicie. La scurt timp, imagini cu Livia și Spike au făcut înconjurul presei, stârnind numeroase controverse și speculații.

Recent, Livia Eftimie a revenit în atenția publicului prin intermediul rețelelor de socializare, după o lungă perioadă de absență. Pe contul ei de Instagram, fosta soție a lui Cătălin Bordea a publicat un mesaj profund și ambigu, care a ridicat multe semne de întrebare:

„Câteodată merită să trăiești și doar pentru un apus de soare... Pentru sentimentul de acasă... Dar câteodată îți vine să mori. Doar pentru că nu ești niciodată de ajuns. Pentru că n-ai fost vreodată. Și nici nu vei fi... N-au copilărit împreună, dar era ca și când. Ea nu mai cunoscuse pe nimeni așa... Se întâlneau în penumbră, în mijloc, în purgatoriu. Niciodată prea bine, cu gândul mereu la mai rău. Ei nu erau buni. Nici răi. Erau oameni,” a scris Livia pe Instagram.

Citește și:

Cătălin Bordea a recunoscut că, la aproape un an de la divorț, încă nu s-a vindecat complet. Comediantul și-a dedicat timpul evenimentelor, spectacolelor și sportului, încercând să-și recapete încrederea în oameni. Într-un interviu recent, Bordea a vorbit despre progresul său și despre cum își umple timpul cu activități constructive.

„Mă refac și lucrez foarte tare la a redobândi încrederea în anumiți oameni. Sunt sigur că voi reuși. Că sunt și oameni buni printre noi. În rest am spectacole, filmări, fac sport și am pe masă vin alb. Dacă înțelegi că nu se moare din divorț, dobândești o nouă viață fantastică. Mi-am ocupat tot timpul. Foarte multă treabă. Și stai să vezi ce va urma din toamnă! Nu-s vindecat complet. Nici pe departe! Doar că mă concentrez spre altceva,” a declarat Cătălin Bordea.

Citește și:

Kudika
27 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.